slider 1 elektrische vouwgordijnenwp slider imac elektrische vouwgordijnenwp slider macbook elektrische vouwgordijnenwp slider ipad elektrische vouwgordijnenwp slider iphone elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen

Te bedienen met:

Tablet

Smartphone

Computer

slider 2 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 1.1 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 4 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 6 elektrische vouwgordijnenwp slider nieuw telis 16 elektrische vouwgordijnen

Vouwgordijnen op afstandsbediening

1 - kanaal afstandsbediening

5 - kanaal afstandsbediening

6 - kanaal afstandsbediening

16 - kanaal afstandsbediening

Slider wp elektrische vouwgordijnenlogoHome elektrische vouwgordijnen

Ruime stoffen collectie

Snelle leveringen

Hoge kwaliteit

Specialist

slider 4 elektrische vouwgordijnen

Strakke vouwgordijnen

Naadloze vouwgordijnen

Stel geheel zelf samen

Alles in 1 hand

Vouwgordijnen

BlindDesign is de specialist in de online verkoop van vouwgordijnen en gordijnen. Naast het leveren van de elektrische vouwgordijn systemen bieden wij een compleet eindproduct inclusief stof. Op de website van BlindDesign vindt u een uitgebreid overzicht van alle stoffen die leverbaar zijn. Het aanbod varieert van fijne transparante stoffen tot mooie dichte weefstoffen. Daarnaast zijn er semi transparante stoffen die wat minder inkijk hebben en dim out stoffen die deels verduisterend zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de vouwgordijnen te voorzien van een normale voering ter bescherming van de stof en voor een vollere look. Ook is het mogelijk een verduisterende voering toe te passen, ideaal geschikt voor slaapkamers.

Wij hebben 2 prijsgroepen, onze Home Collection en Luxury Collection. De afwerking van de vouwgordijnen is van dezelfde hoge kwaliteit. Het verschil zit uitsluitend in de stof, zo zijn er bijvoorbeeld brandvertragende stoffen die in de Luxury Collection vallen. De samenstelling van de stoffen is heel divers, zo zijn er linnen stoffen, katoenen stoffen en polyester stoffen. Zo is er voor ieder wat wils.

De vouwgordijnen kunnen door u zelf samengesteld worden door te kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u de baleinen aan de voor- of achterzijde wenst. Traditioneel wordt er gekozen aan de achterzijde, maar wilt u een moderne uitstraling dan kunt u kiezen voor baleinen aan de voorzijde. Ook kunt u kiezen voor de onderafwerking, met of zonder volant. Met volant geeft een strakke onderafwerking en zonder volant oogt wat nonchalanter.

Kortom, voor eigenlijk iedereen en iedere situatie hebben wij wel een stof in onze collectie. U kunt via de website van BlindDesign eenvoudig gratis stofstalen bestellen zodat u precies weet of de stof en/of kleur passend zijn in uw interieur.

Elektrische vouwgordijnen

Voor iedere situatie een passende oplossing in elektrische en gewone vouwgordijnen

Uitgebreide collectie

De stoffen collectie varieert van fijne transparante stoffen tot zware verduisterende stoffen

Advies op maat

Wij komen bij u thuis voor een gedegen advies op maat zodat het maatwerk wordt voor uw interieur

Snelle leveringen

Wij leveren onze gordijnen en vouwgordijnen normaal met 6-7 werkdagen

Persoonlijke benadering

Hoe groot of klein uw bestelling ook is, u krijgt altijd een persoonlijke benadering

Duidelijke offerte

U ontvangt altijd een duidelijke offerte zodat het achteraf nooit duurder wordt

 • Sfeervol

  Vouwgordijnen zorgen voor sfeer in huis

 • Akoestiek

  Vouwgordijnen zijn zeer goed voor de akoestiek

 • Isoleren

  Vouwgordijnen hebben een goede isolerende werking

 • Wasbaar

  U kunt alle vouwgordijnen eenvoudig zelf wassen