slider 1 elektrische vouwgordijnenwp slider imac elektrische vouwgordijnenwp slider macbook elektrische vouwgordijnenwp slider ipad elektrische vouwgordijnenwp slider iphone elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen

Te bedienen met:

Tablet

Smartphone

Computer

slider 2 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 1.1 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 4 elektrische vouwgordijnenwp slider telis 6 elektrische vouwgordijnenwp slider nieuw telis 16 elektrische vouwgordijnen

Vouwgordijnen op afstandsbediening

1 - kanaal afstandsbediening

5 - kanaal afstandsbediening

6 - kanaal afstandsbediening

16 - kanaal afstandsbediening

Slider wp elektrische vouwgordijnenlogoHome elektrische vouwgordijnen

Ruime stoffen collectie

Snelle leveringen

Hoge kwaliteit

Specialist

slider 4 elektrische vouwgordijnen

Strakke vouwgordijnen

Naadloze vouwgordijnen

Stel geheel zelf samen

Alles in 1 hand

Elektrische vouwgordijnen op afstandsbediening

De elektrische vouwgordijnen met afstandsbediening zijn het meest verkocht omdat in lang niet alle woningen een domotica systeem is aangelegd. Alle elektrische systemen voor de vouwgordijnen die wij toepassen zijn met Somfy motoren. Somfy is al vele jaren marktleider op het gebied van dergelijke motoren, deze zijn toepasbaar in rolluiken, garagedeuren, entreepoorten en allerlei zonweringsproducten. Somfy maakt hierbij gebruik van een eigen radio frequentie, namelijk 433,42 Mhz door Somfy benoemd als RTS (Radio Technology Somfy) . Zonder toestemming van Somfy mag deze frequentie dan ook niet gebruikt worden. Alle ontvangers, zenders, klokken en afstandsbedieningen werken op deze frequentie. Bij het aansluiten van de elektrische vouwgordijnen worden de ingebouwde ontvanger en afstandsbediening met elkaar gekoppeld zodat deze elkaar herkennen. Het is niet mogelijk om zomaar met een willekeurige afstandsbediening een motor te bedienen zonder dat deze gekoppeld zijn. Het voordeel van RTS is dat het signaal tot 20 meter bereik heeft en door 2 muren kan zonder dat er storingen optreden, in praktische alle gevallen kunt u vanuit 1 centraal punt de gehele woning bedienen.

Ook is het mogelijk om meerdere afstandsbedieningen toe te passen in de woning. Zo kunt u bijvoorbeeld 1 afstandsbediening voor de woonkamer gebruiken en 1 afstandsbediening toepassen in de keuken en daarnaast nog een extra afstandsbediening voor beide ruimtes, altijd handig om meerdere bedieningspunten in huis te hebben. Er zijn meerdere type afstandsbedieningen leverbaar waaronder een 1-kanaal, 5-kanaals en een 16-kanaals afstandsbediening. Op ieder kanaal kan of 1 elektrisch vouwgordijn gekoppeld worden of 1 groep elektrische vouwgordijnen die dan gelijktijdig reageren. Stel u heeft 6 elektrische vouwgordijnen dan kunt u kiezen voor een 16-kanaals afstandsbediening. U kunt dan alle 6 de vouwgordijnen individueel bedienen(kanaal 1 t/m 6) en op de overige kanalen groepen instellen. U kunt op kanaal 7 de woonkamer bedienen, op kanaal 8 de keuken en op kanaal 9 de woonkamer en keuken tegelijk.

Als laatste is er op iedere afstandsbediening de My-knop. Deze knop is de stop functie maar staat ook voor My Position. U heeft dan op ieder elektrisch vouwgordijnen een boven- en beneden positie en ook een tussenpositie. Deze tussenpositie kan naar uw eigen wens worden ingesteld en is de meest gebruikte stand van het vouwgordijn, bijvoorbeeld halverwege. Drukt u op deze toets dan loopt het vouwgordijn naar de stand die u wenst.

Veilig te bedienen

Somfy heeft een eigen radio frequentie zodat u de elektrische vouwgordijnen veilig kunt bedienen

Eenvoudig te bedienen

Zoals alle Somfy producten zijn ook de afstandsbedieningen zeer gebruiksvriendelijk

5 jaar garantie

Naast de garantie die BlindDesign u geeft heeft u ook 5 jaar garantie vanuit Somfy

Reageert op zonlicht

U kunt een sensor toevoegen om de vouwgordijnen automatisch te sluiten of te openen op het zonlicht

Tijdklok inprogrammeren

U kunt op de tijden die u wenst de vouwgordijnen openen of sluiten op ingestelde momenten

Groepssturingen

Maak verschillende groepen vouwgordijnen aan die u gelijktijdig wilt bedienen